Wie ben ik?

Mochten mensen het écht interessant vinden, bij deze een gehele pagina heel egoïst lekker over mezelf! 🙂

Mijn ouders heten Frans en Mini. Op een dag besloten ze om dicht tegen elkaar aan te kruipen en negen maanden laten was ik er opeens! Als klein kind bleek ik al erg creatief te zijn en was ik altijd aan het knutselen of met mijn grasparkieten bezig. Als klein kind wist ik één ding zeker als ik later groot werd: ik wordt knutseljuf!!
Tja, en toen kwam er na groep 8 VMBO advies uit. VMBO is natuurlijk helemaal niet erg! Maar je hebt Havo of MBO niveau 4 nodig om docent te worden. Omdat ik tijdens mijn middelbare schooltijd de richting Grafische Vormgeving had gekozen, ben ik daarna op het MBO Audiovisuele Vormgeving en Animatie gaan studeren op het SintLucas Eindhoven. En toen dat diploma eindelijk binnen was (ben een jaar ziek geweest, kreeg pfeiffer) kon ik eindelijk naar de docentenopleiding om knutseljuf te worden en dat heb ik gevonden op Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.

Na vier jaar hard studeren op de docentenopleiding had ik op een dag braaf mijn diploma op zak! En vanuit daar ben ik werkzaam geweest op verschillende scholen in het speciaal onderwijs, buitenschoolse educatie en museumeducatie. Mocht je echt geïnteresseerd zijn in mijn werkleven, spiek dan even op mijn LinkedIn.

Nu ik volwassen ben ben ik in mijn vrije tijd nog steeds graag creatief bezig. Zo zit ik graag achter het naaimachine (met de zigzagsteek natuurlijk!) en ben ik momenteel knuffeltjes aan het haken voor weeshuizen in Roemenië. Daarnaast ben ik op dit moment een ontwerp-cursus aan het volgen bij Tiny House Academy betreffende het ontwerpen van mijn eigen Tiny House. En opeens is daar een geheel nieuwe creatieve hobby geboren.

Zijn er voor de rest nog vragen en/of nieuwsgierig? Neem gerust contact met mij op!

En voor meer informatie kijk eens op mijn andere website: www.simonesteeghs.nl