Terug naar Brabant

Op dit moment woon en werk ik in de provincie Utrecht. Het is nogal een lang corona-verhaal, maar het komt er op neer dat al mijn werk in de provincie Utrecht ophoudt en dat er mij in Brabant een baan is aangeboden. Ook zou ik graag dichter bij familie en vrienden willen wonen, aangezien ik van origine uit Limburg kom en in Brabant op school heb gezeten.

Daarom heb ik de keuze gemaakt om terug te gaan naar Brabant.

Wat houdt dit in voor mijn gehele Tiny House avontuur?

Momenteel ben ik nog lid van stichting Tiny Houses Vijfheerenlanden, provincie Utrecht. Ik heb de kerngroep gemaild met mijn besluit en gevraagd of ik wel betrokken mag blijven bij de stichting. Mijn taken die ik voor de stichting Tiny Houses Vijfheerenlanden uitvoer vind ik erg leuk om te doen. En even praktisch gezien kan het beheren van de website, social media kanalen en grafische ontwerpen allemaal op afstand. Gelukkig vonden ze dat geen probleem, en kreeg ik alleen maar lieve reacties terug. Dank jullie wel voor de steun!

Wat het voor mij inhoudt is dat mijn toekomstige Tiny House ooit in provincie Brabant zal komen te staan. Daarom ben ik nu weer via de mailinglist van Marjolein in het klein Register van (aspirant) Tiny House bewoners op zoek naar initiatiefgroepen in Brabant.

Het is jammer dat corona zoveel roet in het eten gooit. Maar niet getreurd, het zal vast allemaal goed komen! Daar heb ik het volste vertrouwen in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.